GRAFISCH ONTWERP Uw logo, huisstijl, website en reclame vormen één stijlvol geheel.

Ontwerp logo.

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van je bedrijf. Het meest belangrijk bij een logo is dat het de doelgroep (je klanten) moet aanspreken.


Begin met een sterke identiteit!Tips voor een professioneel bedrijfslogo.

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Daarom is het belangrijk om er bij stil te staan hoe u zich naar buiten presenteert. Een logo is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van uw bedrijf zien. Een goed bedrijfslogo zorgt onder meer voor visuele herkenbaarheid en wekt de juiste associaties op bij uw bedrijf. Maar hoe bereikt u dit?


Van bedrijfsidentiteit naar logo.

Een logo ontwerpen is achterhalen waar een bedrijf voor staat, wat zij willen overbrengen en welke filosofie hier achter zit. Deze diepere drijfveren moeten omgezet worden in het bedrijfslogo. Op deze manier wordt de juiste boodschap overgebracht en dit draagt bij aan de naamsbekendheid van de organisatie. Het logo vormt daarmee dan ook de basis voor de bedrijfsstrategie.


Waar voldoet een sterk logo aan?

Een logo ontwerpen is niet eenvoudig. Er zijn veel aandachtspunten om rekening mee te houden. We zetten er en aantal voor u op een rij:

Een goed bedrijfslogo is onderscheidend. Mensen moeten het logo in één oogopslag koppelen aan uw bedrijf en kunnen onderscheiden van concurrenten; Houd het simpel. Een logo moet herkenning oproepen en dat is gemakkelijker bij een puur en eenvoudig logo. Denk maar eens aan het logo van Nike of Apple, simpele maar zeer krachtige logo’s; Ga voor veelzijdigheid. Een logo komt terug op verschillende uitingen, van pen tot nieuwsbrief of van billboard tot vlag. Het bedrijfslogo moet dan ook op alle middelen goed tot zijn recht komen; Een sterk logo behoudt zowel in kleur als in grijstinten de juiste uitstraling. Een logo moet tijdloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan het logo van Coca Cola. Een logo dat weinig veranderingen heeft ondergaan, maar niet snel overwaait en daardoor lang mee gaat;


Kan ik niet zelf een logo ontwerpen?

Uiteraard houdt het ontwerpen van een goed bedrijfslogo niet op bij de hiervoor genoemde punten. Een goed logo ontwerp vergt deskundigheid. Toch is vaak de gedachte dat u zelf het beste weet wat bij uw bedrijf past. Maar daarmee is het juiste gevoel nog niet omgezet in beeld. Bent u als organisatie wel in staat om een logo de beoogde herkenbaarheid en communicatiekracht mee te geven? Een ontwerp dat u zelf mooi vindt hoeft niet direct doeltreffend te zijn voor potentiële klanten. Laat een deskundige dan ook met u meedenken. Zo krijgt u een logo dat past bij uw bedrijf, maar ook uw doelgroep aanspreekt. Uw bedrijf heeft daarmee een herkenbaar gezicht, dat meer business genereert.


Professioneel logo ontwerp.

Het ontwerpen van een professioneel logo is een vak apart. Om in kaart te brengen wat uw doel en gedachtegang is, gaan we graag met u in gesprek. Aan welke eisen moet het logo voldoen? En moet het ontwerp zakelijk, modern of juist speels zijn? Samen met u komen we vervolgens graag tot een aantal ontwerpvoorstellen. Het resultaat? Een professioneel logo dat perfect aansluit op uw bedrijfsidentiteit. Het team van Memento design helpt u graag verder. Maak direct een afspraak of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 0495/16 72 34.

Logo ontwerp

Memento design biedt u een totaalpakket. Uw logo, huisstijl, website en reclame vormen één stijlvol geheel.

Een eigentijds of traditioneel ontwerp, alles is mogelijk. Wij maken een ontwerp op maat dat aansluit bij de visie van je bedrijf of organisatie.

  • - EERSTE ONTWERPEN BINNEN 7 WERKDAGEN

  • - UNIEK & PROFESSIONEEL LOGO-ONTWERP

  • - ONBEPERKTE CORRECTIERONDES

  • - 100% EIGENDOMSRECHT BIJ OPLEVERING

  • - INCLUSIEF EPS-, PDF-, PNG- EN JPEG-BESTANDEN
logo ontwerp Memento design

Digitaal ontwerp

Wij zorgen ervoor dat je binnen de kortste keren een logo hebt dat past bij je bedrijf en de diensten of producten die je aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij je doelgroep. Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat je bedrijf zich professioneel kan presenteren.


Huisstijl ontwerp

Ook het ontwerp van je huisstijl maken wij volledig op maat. Wij maken daarbij gebruik van het logo dat je door ons laat ontwerpen of je reeds bestaande logo. Natuurlijk houden wij rekening met je wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin je bedrijf actief is.

Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de enveloppe. Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, notitieblok en afsprakenkaartje, kunnen we je natuurlijk ook van dienst zijn.

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn van mening dat u als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat van je logo of huisstijl. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheids garantie wat niets anders inhoudt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat jij helemaal tevreden bent!


Iedere klant is bij ons even belangrijk, of het nu om een kleine aanpassing van een bestand of het ontwikkelen van een website gaat. Wij denken altijd met je mee en bieden waar nodig passend en vrijblijvend advies. Daarnaast wordt onze snelle en informele manier van communiceren erg gewaardeerd en je hebt altijd direct contact met de ontwerper. Tot slot zijn de tarieven van onze diensten erg aantrekkelijk en leveren we toch de hoogste kwaliteit.Voorbeelden logo's

Een kleine greep uit onze portfolio. Van uitbundig tot strak en van klassiek tot modern, wij kunnen alle soorten stijlen verwerken in een prachtig logo voor je bedrijf.


Ondernemer en op zoek naar minder stress, meer tijd en meer omzet?

Wij helpen u met de juiste communicatie en visuele middelen.

Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 

Leave this empty: