AUTOBELETTERING Op zoek naar efficiƫnte manieren om publiciteit te maken voor uw zaak?

Uw auto, bestelwagen of aanhangwagen beletteren: de beste reclame.

Autobelettering is een van de meest effectieve en voordeligste reclamevormen die u maar kan inzetten. Beweging trekt nog steeds aandacht en daar draait het om bij reclame. U kunt ervoor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam of slagzin op uw voertuig te beletteren.

Digitaal ontwerp

Indien u zelf geen ontwerp heeft om uw wagen te bestickeren, dan ontwerpen wij dit graag voor u. Hierbij houden we rekening met uw huisstijl, kleuren en logo. U hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuig u heeft en wij doen het nodige.


Op tijd geleverd.

Wij weten dat uw tijd enorm kostbaar is. Daarom hanteren wij een stipte planning, zodat u weet wanneer uw wagen zal worden bestickerd. Bovendien melden wij u op voorhand hoe lang de belettering in beslag zal nemen. Op deze manier kan u tijdig op uw andere afspraken aankomen.


Autobestickering is een publicitaire kost en 100% aftrekbaar.

Autobestickering is een doeltreffende manier om meer bekendheid te geven aan uw bedrijf.

Sinds kort heeft de fiscus dit ook zo begrepen. Ze beschouwt het bestickeren van een wagen met uw logo en firmanaam of een andere reclametekst als een publicitaire kost. En een publicitaire kost komt in principe voor volledige BTW-aftrek in aanmerking. Bovendien is ook de BTW volledig aftrekbaar voor ondernemers. Dat maakt autobestickering een interessante vorm van reclame.Onze werkwijze:

Wilt u uw auto beletteren?

Dan maakt u de juiste keuze. Hiermee gaat u voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling.


Gratis offerte

Graag weten we eerst welk voertuigtype u wenst te beletteren.

Ontwerp

Wij voeren uw idee uit en creƫren een digitaal ontwerp. Zodra u 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Wij denken met veel plezier met u mee

Belettering

Wij voorzien uw voertuig van een stijlvolle en kwaliteitsvolle belettering. Reken erop dat dit meestal een dag in beslag neemt. Daarna kan u genieten van uw nieuwe blikvanger.


Uw auto, bestelwagen of aanhangwagen beletteren: de beste reclame.

U kan uw logo of ontwerp eventueel al doorsturen via WeTransfer link naar info#mementodesign.be.. Wenst u een opvallende of sobere belettering? Wij bezorgen u een offerte met een richtprijs. Heeft u uw keuze gevonden en gaat u akkoord met het prijsvoorstel? Dan plannen we een afspraak in voor het aanbrengen van de autobelettering.
Ondernemer en op zoek naar minder stress, meer tijd en meer omzet?

Wij helpen u met de juiste communicatie en visuele middelen.Wenst u meer informatie?

Vul onderstaand contactformulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

 

Leave this empty: